Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: 13:00 uur - 17:00 uur

wij volgen de koopzondagen in de binnenstad laatste zondag van de maand

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

persbericht

vrijdag 27 september 2019

Verhuizing naar Goes

Marco & Danielle Wagenaar van “Kijk op Drank”  starten topSlijter & Wijnkring winkel in Goes!

 

Marco Wagenaar is sinds 1991 actief in de slijterij wereld en voor vele Goessenaren geen onbekende verschijning. Regelmatig organiseert hij proeverijen op diverse locaties en in diverse gelegenheden. Voorbeelden hiervan zijn bier proeverijen in de voetbalkantine en culinaire marathons bij diverse restaurants. Ook is hij altijd bereid de dranken te regelen voor diverse feesten en evenementen. Na het succesvol doorlopen van de slijters vakopleiding in1992 en de vinologenopleiding in Maarn heeft Marco de slijterij in Krabbendijke overgenomen in 2012 incl. medewerkster Nelleke van Iwaarden.  Deze heeft tot 1-1-2019 onder de vlag van World of Drinks Franchise gevaren.

 

Nadat Marco vanaf 1-1-2019 verder is gegaan als “Kijk op Drank” breekt er een nieuwe periode voor hem aan. Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling. Marco opent een slijterij in een mooi gelegen ruim pand in Goes als lid van TopSlijter. Na een aantal jaren zonder TopSlijter in Goes keert deze formule dus terug per medio november in de nieuwe winkel van Marco en zijn vrouw Danielle.  De winkel wordt gevestigd aan de J.A. van der Goeskade 1 te Goes. Dit is het voormalige pand van Profile Goes. Op deze mooie zicht locatie tegen de Ringbrug van Goes, dicht bij de Praxis en de ALDI (Molenplein)  en de nieuw te openen AH (Westerschans) gaan zij zich focussen op wijn, bier en gedistilleerd met mogelijkheid tot proeven. In de zaak komt een mooie proeftafel te staan waar er op het gemak een keuze gemaakt kan worden en kan worden gelezen in alle beschikbare vakliteratuur. Een en ander onder de vakkundige leiding van Marco, Danielle en Nelleke.

 

Naast de TopSlijter formule met zijn royale assortiment aan mooie wijnen en hoge kwaliteit gedistilleerd zal het Wijnkring assortiment blijven met de vertrouwde wijnhuizen als: Salentein, Errazuriz, Bollinger, Ramon Bilbao, Graham’s, Kendall Jackson en Laurent Miquel.

 

Uiteraard zullen de Les Grandes Caves d’Albret, Domaine de Cibadies, Country Lane, Strelitzia Ridge en de elk jaar weer verassende jaarwijn van topSlijter niet ontbreken. Om de klanten net dat beetje extra te kunnen bieden kunnen er Toppunten gespaard worden. Volle spaarkaarten geven recht op mooie kortingen en leuke extra’s!

 

Via de nieuwe website met webshop, (e)-mail, lokale krant, folders en sociale media zult u op de hoogte gehouden worden van de acties proeverijen en andere activiteiten. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan vanaf 1 november op www.kijkopdrank.nl   

 

De bereikbaarheid van de winkel is gegarandeerd. Er is parkeergelegenheid naast de deur en er zijn zelfs 2 speciale plaatsen exclusief voor klanten gereserveerd aan de zijkant van het pand.

 

Marco, Danielle en Nelleke begroeten u graag persoonlijk vanaf medio november in de schitterende nieuwe slijterij!

 

“Kijk op Drank” úw TopSlijter & Wijnkring winkel

Daniëlle & Marco Wagenaar

J.A. van der Goeskade 1

4461 BH Goes

0113745045/0654638426 info@kijkopdrank.nl

« Terug