Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: 13:00 uur - 17:00 uur

wij volgen de koopzondagen in de binnenstad laatste zondag van de maand

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Opening 8 november (persbericht)

donderdag 31 oktober 2019

Kijk op drank verhuist naar Goes

“Droom komt uit”

Vrijdag 8 november opent topslijter Kijk op Drank voor het eerst zijn deuren van het mooie pand aan de J.A. van der Goeskade  in Goes voor het publiek. De slijterij was sinds 2012 gevestigd in Krabbendijke. Met de verhuizing ziet Marco Wagenaar zijn droom om voor zijn vijftigste een winkel in Goes te beginnen uitkomen.

Gedurende de zeven en een half jaar in Krabbendijke heeft het slijterskoppel Marco en Daniëlle veel bereikt. Veel liefhebbers van binnen en buiten de regio wisten de slijterij met zijn authentieke en ruime assortiment van bier, wijn en gedistilleerd te vinden. Naast dat het Marco zijn droom was is vooral de locatie met de nieuwbouw aan de Westerschans en het grotere publiek om de stap van verhuizing te zetten. Ook miste Goes volgens Marco nog een goede wijnwinkel. De route naar de winkel is makkelijk. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt. Vlak naast de winkel bevinden zich parkeerplaatsen en het pand heeft een rijke historie.

Door zijn jarenlange ervaring en brede interesse op het gebied van dranken kan Marco aan de hand van iemands smaak heel goed adviseren welke whisky of wijn past. Vooral de passie van Marco voor drank gecombineerd met de kennis over het product, van productieproces tot geschiedenis, is aanstekelijk. Die combinatie maakt dat de klant niet met een fles drank weggaat maar met een beleving.   In de winkel staat gezelligheid centraal met een authentieke sfeer.  Er is de mogelijkheid om in de winkel te proeven. Naast de kassa is hiervoor een speciaal gedeelte ingericht. Zo is het bezoeken van de slijterij al een beleving. Ook voor proeverijen in de slijterij of op locatie biedt de slijter mogelijkheden aan voor zijn klanten.  Ook voor geschenken is Kijk op Drank het juiste adres. Voor vrijwel ieder geschenkidee of dat voor een particulier is of voor een bedrijf weet Marco met veel plezier een oplossing te vinden om het idee te realiseren.  

Gedurende het openingsweekeinde  zijn er diverse acties. Zo krijgen de eerste honderd klanten een gratis goodiebag.  Op zaterdag zal likeur in de schijnwerpers staan middels een proeverij. Zondag zal er een verrassingsactie zijn. De topslijter Kijk op drank volgt de koopzondagen van de binnenstad, voor de overige  openingstijden kan met terecht op www.kijkopdrank.nl  .

Kortom vanaf 8 november is Goes een moderne slijterij inclusief webshop rijker waarbij service ouderwets hoog in het vaandel staat.

 

« Terug