Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: 13:00 uur - 17:00 uur

In Juli en Augustus alle zondagen geopend

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw: Fluère Drinks “Spirito non alcolico”

maandag 04 mei 2020

De trend naar drankjes zonder alcohol is al een poosje onderweg. Om de liefhebber van deze drankjes te kunnen voorzien via onze Goese slijterij hebben wij een mooie range van alcoholvrije producten toegevoegd aan ons assortiment.

Fluère Drinks maakt alcoholvrije drank met behulp van dezelfde distilleer technieken die gebruikt worden voor de alcoholhoudende dranken als gin, whisky en rum. De verschillende Fluère producten zijn gemaakt met de beste ingrediënten  om een complex maar toch gebalanceerd product te makend dat de smaak en beleving van de alcoholische tegenhangers benaderd.

De oorsprong van ‘spirito  non alcolico’  bestaal al lang. De romeinen experimenteerden al met dranken op basis van botanische ingrediënten om de legionairs fit en gezond te houden. Fluère maakt gebruikt van dezelfde botanische ingrediënten niet vanuit het oogpunt van een mogelijke geneeskrachtige werking van deze ingrediënten, maar gewoon omdat er geweldig lekkere dranken mee te maken zijn.

De producten van Fluère bevatten alleen de beste ingrediënten. Zaden van de exotische Casablanca koriander, suikerriet melasse van de Dominicaanse Republiek, jeneverbessen uit de Himalaya en zo verder. Om het beste resultaat uit ieder ingrediënt te verkrijgen worden alle ingrediënten individueel gedistilleerd via de zogenaamde ‘hydrosteam’ methode. De essentiële oliën die zo worden verkregen zorgen voor de hoogwaardige smaak en unieke ‘bite’ van elke drank gemaakt met onze Fluère producten.

Fluere a.jpgFluere b.jpgFluere c.jpg

De huidige productlijn bestaat uit drie producten:

Fluère Original

De Original is een non-alcohol soort gin met een explosief karakter van zorgvuldig geselecteerde botanische ingrediënten die een complexe maar zeer gebalanceerde smaak geven. Zowel de jeneverbes als de limoenschil geeft een helder en fris karakter op de neus terwijl de lavendel en de koriander zorgen voor de kruidige tonen.

Fluère Amber Spiced Cane Dark Roast

Een complexe  rum vervanger met een eigenzinnig karakter. Verrassende tonen van donker geroosterde koffie, cacao, drop, tonka bonen en toffee. Gemaakt van puur suikerriet molasse. Een uitstekende gebalanceerde rum-achtige met een complex profiel om de mooiste verleidelijke dranken te maken.

Fluère Pink Raspberry

Een ontploffing van botanische ingrediënten gecombineerd met vers gedistilleerde frambozen die een mooie licht rosé kleur aan de gin-achtige geeft. Een zeer frisse, zachte en iets zoetige neus is het gevolg.

Alle drie mooie producten voor het maken van de mooiste en lekkerste mixen en cocktails voor iedereen en voor ieder moment en dat zonder alcohol.

Natuurlijk zowel online als in de winkel te krijgen om heerlijk mee te experimenteren.

Naast deze nieuwe alcoholvrije range aan dranken hebben wij nog veel meer alcohol vrije of alcohol arme dranken in onzewebshop en winkel voor u beschikbaar. Denk hierbij aan alcoholarme bieren en wijnen. Dus ook als u een keer geen zin heeft in een alcoholische drankje bent u ook bij ons aan het juiste adres.

 

« Terug