Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 17:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: 13:00 uur - 17:00 uur

1e en 2 e pinsterdag geopend van 13-17 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

12 Juni High Spirit Whisky Masterclass

High Spirits Dranken.pngzaterdag 23 mei 2020

High Spirits Dranken.pngOp 12 juni gaan we online de mooie whisky producten van importeur High Spirits Dranken eens nader bekijken en proeven. Niet in ons mooie proeflokaal boven de slijterij Goes, maar lekker makkelijk bij u thuis via het online platform Zoom.

Na aanmelding via de webshop (uitsluitend online aanmelden mogelijk) krijgt u een bericht wanneer u uw sampleset met de te proeven whisky’s kunt ophalen in de winkel. U kunt ook kiezen om de samples toegestuurd te krijgen via een brievenbuspakketje. Daarnaast krijgt u kort voor 12 juni een bericht met de benodigde inloggegevens voor het Zoom platform. De proeverij is besloten en alleen toegankelijk voor de deelnemers.

Tijdens de online proeverij zal de voor velen bekende Hans Bol van High Spirits Dranken  ons meenemen in de wereld van de onafhankelijke bottelaars Murray McDavid en Hart Brothers aan de hand van een 6-tal uitgaven van deze 2 onafhankelijke bottelaars. De geproefde whisky’s gedurende de masterclass zijn na de proeverij te bestellen in de whisky sectie van de webshop en natuurlijk aan te schaffen in de slijterij zelf.

Op 12 juni bent u welkom op het Zoom platform vanaf 19.00. Om 19.30 starten wij de proeverij. De proeverij zal zo rond 22.00 eindigen.

De kosten voor deze online proeverij bedragen 25 euro bij afhalen en 29,50 voor verzenden.

Er is plaats voor 30 online deelnemers.Aanmelden kan via deze link.

Een korte kennismaking met High Spirits Dranken. High Spirits Dranken is een Nederlandse importeur van whisky en dan vooral van de onafhankelijke bottelaars Murray McDavid, Hart Brothers en James Eadie. Alle drie befaamde en bekende namen binnen de onafhankelijke bottelaars. Hart Brothers en Murray McDavid zijn al zeer geruime tijd actief als bottelaar en hebben daardoor veel contacten met de distilleerderijen in Schotland en de gunfactor voor bijzonder goede vaten. James Eadie is een wat jongere onafhankelijke bottelaar. Zoals aangegeven gaan we tijdens de proeverij ons vooral richten op Murray McDavid en Hart Brothers. Beiden hebben divers lijnen in hun assortiment van 46% ‘instap’ tot single grains en exclusieve single casks van de grote befaamde whiskymerken.

High Spirits Dranken is een jong bedrijf met Hans Bol als bekende eigenaar en whiskyambassadeur. Hans kan als geen ander de luisteraar meenemen in de wondere wereld van de onafhankelijke bottelaar en de diverse distilleerderijen. Een mooie kans om te genieten van zijn kennis en verhalen onder het genot van een mooi glas whisky!

« Terug