Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koopzondag laatste zondag vd maand

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Vaderdag inspiratie

21 juni is het vaderdag. Heeft u nog geen idee wat u vader dit jaar wil schenken ? Denkt u eens aan de volgende mogelijkheden.

Vaderdag sportbiermand 2.jpgIn samenwerking met masssagepraktijk Laurentius (https://www.massagelaurentius.nl/) te Goes bieden wij leuke bierpakketen aan voor de sportieve vader. Wat denkt u van een Sport-Bierpakket ? Ons speciale alcoholarme bierpakket gecombineerd met een massage van 30 minuten voor slechts 40 euro. Toch wat minder alcoholvrij en wat meer ontspanning na een sportieve inspanning ? Wat denkt u van ons recuperatie bierpakket samen met een massage van 45 minuten voor 50 euro ? Of gaat u voor het meest super-recuperatiepakket met een massage van 60 minuten voor 80 euro ? U kunt ze vinden via deze link.  Of u kunt een massage combineren met een van onze andere biermanden via deze link. Foto ter illustratie.

Natuurlijk kunt u de massage tegoedbon naar hartelust combineren met andere producten in onze online slijterij mocht vader geen bierliefhebber zijn. Ook voor de niet bierliefhebber hebben wij mooie producten in onze winkel beschikbaar. Wat denkt u van de volgende voorbeelden.

I love papa.jpgVoor de whisky liefhebbende vader hebben wij een mooi 'I love Papa' uitvoering van de onafhankelijke bottelaar Elixir Distillers. Een speciale uitvoering van hun Peat uitgave. Met een mooi label en verpakking. Deze uitvoering is een geturfde, rokerige whisky. Een blended malt van 2 distilleerderijen op Islay, eentje in het Noorden en eentje in het Zuiden van het mooie eiland Islay. Gebotteld op een mooie 45% en beschikbaar voor een mooie prijs. U vindt deze bijzondere uitvoering via deze link in onze webshop. Natuurlijk is dat niet de enige bijzondere whisky die wij voor vader in ons assortiment hebben. Zoekt u iets speciaals ? Kijkt u dan eens bij onze 'Speciale whisky's' afdeling via deze link.

Graham Port Giftbox.jpgEen andere zeer fraaie geschenkverpakking in ons assortiment is de mooie Graham's Port Giftbox. Graham's Port is een grote naam op Port gebied. Nu komen zij met een mooi Giftbox om kennis te maken en natuurlijk enorm te genieten van hun mooie ports. De box bevat 5 flesjes van 20cl:
- Fine White Port
- Vintage 2014 Port
- Six Grapes Reserve Port
- 10 year old
- 20 year old
De giftbox is via deze link te vinden op onze uitgebreide webshop.

Toch niet helemaal wat u zoekt ? Denkt u dan ook eens aan onze cadeaubonnen waarmee vader zelf zijn cadeau kan samenstellen in onze fysieke winkel (deze bonnen zijn nog niet in te wisselen bij een bestelling in de webshop). De cadeaubonnen vindt u via deze link.

Wilt u een bijzondere tekst toevoegen aan het cadeau geeft u dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelproces en wij zorgen er dan voor dat er een kaartje met deze tekst is toegevoegd aan de biermand.

Uw bestelling kunt u dan op 20 juni (Graag voorkeur tijd opgeven) ophalen ons afhaalloket. Bij het afhaalloket is het alleen mogelijk uw bestelling af te halen, heeft of wilt u nog wat anders aanschaffen dan kunt u dit natuurlijk direct met uw cadeau biermand mee-bestellen. Wilt u het pakket bezorgd hebben? Wij bezorgen in de regio Zuid-Beveland op 21 juni vanaf 10.00 als extra service voor vaderdag.

« Terug