Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april geopend van 9-13 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

úw topSlijter

Kijk op Drank uw Topslijter

Kijk op drank nov 2022-5
Sinds 8 november 2019 zijn wij gevestigd aan de J. Antonides van der Goeskade 1 in Goes. In onze winkel kunt u terecht voor wijn, bier, gedistilleerde dranken, geschenken en proeverijen.

Marco (rechts op de foto) is sinds 1 juli 1991 werkzaam in de drankenwereld en heeft naast het bezoeken van vele proeverijen op elk gebied een ruime Kijk op Drank. Hij heeft een vinologenopleiding in Maarn gevolgd en diverse eendaagse workshops mbt het proeven van whisky's en bieren. Op 1 juli 2012 is Marco begonnen als zelfstandig ondernemer in een winkel met World of Drinks Krabbendijke franchise. Deze formule is in goed overleg beëindigd en we zijn toen verder gegaan als Kijk op Drank. 

Daniëlle (links van Marco) is, naast echtgenote en moeder van hun 2 zoons en 1 schoondochter, met hand- en spandiensten al werkzaam geweest in de winkel in Krabbendijke. Sinds de winkel in Goes is geopend vindt u haar hier op gezette tijden en zeker bij proeverijen als er lekkere hapjes gemaakt moeten worden. Je kan Daniëlle wakker maken voor een lekker glas port of samen met Marco nieuwe wijnen ontdekken,

Deborah (2e van links) is sinds 23 juli 2021 werkzaam in onze winkel. Als part-time medewerkster is ze werkzaam in de middagen en samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. De lekkerste dranken vindt Deborah een mooie frisse droge witte wijn, anijsdrank en een mooie bubbel en ze geniet het meeste van haar werk als ze mensen met een tevreden gevoel en goed advies naar huis ziet gaan!

 Wynand (1e links) is sinds november 2022 werkzaam in onze winkel. Na 26 jaar in de ambtenarij was hij toe aan een carrièreswitch. Als part-time medewerker is hij werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag en samen met de rest van het team verantwoordelijk voor de dagelijkse handel en wandel. Hij kan enorm genieten van een goed glas whisk(e)y. Contact met de klanten vind hij 1 van de leukste onderdelen van zijn werk.

Nemo is sinds begin van de winkel in Goes werkzaam, en na een kleine pauze vanaf november 2023 werkzaam in onze winkel. Als part-time medewerker is hij werkzaam in de middagen. De lekkerste dranken vindt Nemo whisky en hij geniet het meeste van zijn werk als hij advies kan geven en de persoon later terug komt met zijn/haar mening en we zo zoeken naar de perfecte fles voor die persoon.

Zoë is sinds juli 2022 werkzaam in onze winkel. Als part-time medewerkster is ze werkzaam in het weekend. Qua dranken is ze het nog niet gewend om alcohol te drinken en houd het dus nog liever bij frisdrank. De Filipetti Moscato vind ze daarentegen wel lekker.  Ze geniet het meeste van haar werk als er een prettige sfeer in de winkel hangt en ze goed geslapen heeft.

 Onze winkel is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur. Er is toiletmogelijkheid op de eerste verdieping (geen lift).