Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

wij wensen u een mooie vakantie!

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

De Slijter van Goes

Over Ons

Kijk op Drank Slijterij Goes is een relatief nieuwe naam in Goes. Sinds 8 november 2019 runt de slijter en wijnkenner Marco Wagenaar samen met zijn vrouw Daniëlle DE slijterij van Goes en omgeving aan de J. Antonides van der Goeskade. Op een mooie locatie vlak bij de Praxis, Aldi en Albert Heijn is de drankenhandel in Goes te vinden. De slijterij beschikt aan de van der Goeskade over 2 eigen parkeerplaatsen.

Foto winkel buitenzijde.jpgMarco is een gedreven en enthousiaste topslijter en geen onbekende in de drankenhandel. Sinds 1981 is hij al actief in de mooie wereld van dranken. De vinologen opleiding heeft hij in Maarn gevolgd.

De klanten worden met warmte en enthousiasme ontvangen in de fysieke slijterij. Op het gemak rondsnuffelen in de winkel is alleen al een genot. Hebt u advies nodig om uw keuze in het ruime assortiment te maken dan staan wij voor u klaar en nemen alle tijd voor uw vragen. Ook voor diverse cadeaus of een waardebon in elke prijscategorie kunt u zeker slagen bij de topslijter van Goes.

Ook voor proeverijen bent u aan het goede adres. De slijterij beschikt over een fraai eigen proeflokaal boven de winkel waar regelmatig diverse proeverijen plaatsvinden. Welke proeverijen gepland staan vindt u terug in de proeverijagenda. Wilt u op uw eigen locatie een bierproeverij, wijnproeverij of whiskyproeverij? Geen enkel probleem.

Hebt u minder tijd om de winkel te bezoeken, Kijk op Drank is ook een online drankenhandel zodat u op uw gemak vanuit huis kunt rondkijken in het uitgebreide assortiment van de webshop. Of u nu op zoek bent naar een (lokaal) bier, een mooie fles wijn of een whisky het is allemaal online te vinden. Hebt u uw keuze kunnen maken in de online slijterij dan kunt u uw drankbestelling afhalen in de winkel of thuis laten bezorgen. In de gemeenten Goes, Borssele, Kapelle en Reimerswaal komen wij zelf uw drank bezorgen zonder bezorgkosten. Voor alle andere plaatsen in Nederland wordt de bezorging door PostNL gedaan. Hiervoor worden wel verzendkosten gerekend. Levering in het buitenland is helaas voorlopig nog niet mogelijk.

marco.jpgKijk op Drank is aangesloten bij de Topslijters-organisatie. Dit is een samenwerkingsverband van 80 zelfstandige, lokale slijters die hun belangen samenbundelen om voor u als klant mooie producten aan te kunnen bieden tegen concurrerende prijzen. Als Topslijter hebben wij regelmatig fraaie acties en aanbiedingen.

Daarnaast is de slijterij ook aangesloten bij de Wijnkring. De Wijnkring bestaat uit een selecte groep van wijnspeciaalzaken. Deze speciaalzaken onderscheiden zich door een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment wijnen uit alle delen van de wereld te verkopen. De Wijnkring verstuurt regelmatig een (digitaal) Magazine. In dit Magazine vindt u informatie over wijnen en hun herkomst, wijn-spijs advies en aantrekkelijke acties. Dit magazine is natuurlijk ook bij ons aanwezig en mee te nemen..

De combinatie van Topslijter en Wijnkring winkel zorgt voor een uitgebreid assortiment. Van bier en wijn tot Hollandse Jenever en whisky. Zoekt u iets wat toch helaas net niet voorradig is of iets heel bijzonders wij gaan graag voor u op zoek.

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Tevens wordt u dan op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en proeverijen