Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april geopend van 9-13 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw : Caves d'Albret tot huiswijn benoemd. Nu altijd voordelig

dinsdag 14 april 2020

Les Grandes Caves D’Albret wijnen omvat een serie toegankelijke wijnen zowel van smaak als van prijs. De wijnen maken deel uit van de Vin de Pays. Geproduceerd in Frankrijk zijn deze wijnen niet afkomstig uit een appellation d’origine contrôlée, maar uit een regio met een beschermde geografische oorsprong. De wijnen moeten voldoen aan een serie condities zoals toegelaten geproduceerde hoeveelheden, alcoholpercentage tot zuurgraden en zo meer. De strikte kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door een speciale commissie. Een Vin de Pays zoals alle wijnen van Les Grandes Caves D’Albret voldoen dus aan strenge kwaliteitsnormen.

Kijk op Drank Slijterij Goes is onder de indruk van de kwaliteit van deze wijnen en heeft de volgende 4 wijnen uitgekozen als huiswijn van de wijn handel.

Alle wijnen hebben een bewaarpotentieel van maximaal 2 jaar.

Caves Grenache Rose.pngCaves Merlot.jpgcaves Colombard.pngCaves Moelleux.png



















1 Rosé Wijn

Les Grandes Caves D’Albret Grenache Rosé
Deze rosé is gemaakt van 100% Grenache druiven. Een heerlijke wijn met een zachtdroge smaakbeleving van rijk zomerfruit met een tikje kruidigheid, gevolgd door een milde afdronk. Genieten als aperitief of bij gerechten als salades, wit vlees en zomergroenten van de grill.

1 Rode Wijn

Les Grandes Caves D’Albret Merlot-Cabernet Sauvignon
Een makkelijk drinkbare wijn gemaakt van twee beroemde druivenrassen. Een combinatie van de beroemde Bordeauxdruif, de Cabernet Sauvignon en de Merlot druif die de basis is van de Saint Emilion en Pomerol. Een makkelijke wijn met de kenmerken van zwarte bessen met een zachte ronde smaak en een lekkere afdronk. Uitstekend te combineren met diverse vleesgerechten en pasta’s.

2 Witte wijnen

Les Grandes Caves D’Albret Colombard-Chardonnay
Een perfecte combinatie van twee beroemde druivenrassen. Chardonnay (40%) bekend van bijvoorbeeld Chablis en Colombard (60%) die de basis is van veel bekende cognac’s.  De combinatie zorgt voor een lekker sappige, fruitige milde wijn. Heerlijk bij lichte pastagerechten en vis.

Les Grandes Caves D’Albret Moelleux
Ook de liefhebbers van een mooie zoete witte wijn worden niet vergeten in de huiswijnselectie. Hiervoor is de keuze gevallen op de frisse, niet al te zoete Vind de Pays Du Comté Tolosan of te wel de Moelleux genoemd. Een zeer aangename licht zoetige maar smaakvolle wijn gemaakt van de Semillon en de Sauvignon Blanc druif. Zeer geschikt om als aperitief te genieten.

De wijnen zijn natuurlijk in de slijterij af te halen, maar ook te bestellen in het online wijn-handel gedeelte van onze websinkel. Natuurlijk bezorgen wij de wijnen na bestelling op Zuid Beveland of verzenden wij de wijnen.

Nu als huiswijn extra voordelig geprijsd. Vul een doos met 6 huiswijnen en ontvang een aanzienlijke korting! Natuurlijk kunt u de doos naar uw wens vullen met de vier verschillende wijnen.

 



 

« Terug