Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april geopend van 9-13 uur Hemelvaartsdag gesloten

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Poggio Le Volpi Roma Actie

dinsdag 18 augustus 2020

Mooie wijn actie met kans op een bourgondische avond bij 't Zusje

Poggio Le Volpi Roma actie

Op dit moment hebben wij een hele bijzondere actie met kans op een Bourgondische avond bij ‘t Zusje’ voor twee personen! Er worden 20 van deze arrangementen weggegeven.

Bij aankoop van minimaal 6 flessen Poggio le Volpi in onze winkel of webshop ontvangt u een actieode. Deze code vult u samen met uw gegevens in op de website van de wijnkring. U kunt de actiepagina via deze link direct benaderen. Inschrijven voor deze actie is mogelijk tot en met 20 september 2020.

Maar nu het belangrijkste deel van de actie. Om welke wijnen gaat het nu ? Het betreffen 3 prachtige wijnen van het wijnhuis Poggio Le Volpi in Italië welke ook nog eens aantrekkelijk zijn geprijsd gedurende deze actie. Waar de normale prijs 17,50 per fles is kunnen wij u deze mooie wijnen tijdelijk aanbieden voor slechts 9,99 per fles. Natuurlijk kunt u deze aanbieding in onze fraaie slijterij in Goes komen halen, maar natuurlijk ook via onze webshop.

Het wijnhuis

Om zijn ultieme ‘wijndroom’ te bereiken, richtte Felice Mergè in de jaren ’90 het Italiaanse wijnhuis Poggio Le Volpi op. Het wijnhuis is gevestigd in Monteporzio Cato, iets ten zuiden van Rome en heeft prachtige moderne kelders. De wijngaarden van Poggio Le Volpi beslaan 30 hectare. Poggio Le Volpi maakt al jaren toonaangevende wijnen in Lazio. Regelmatig vallen wijnen van dit wijnhuis in de prijzen. Zo hoort de Baccarossa tot de beste wijnen van Italië.

Poggi le Volpi Roma Rosso.pngPoggio Le Volpi Roma Rose.pngPoggio Le Volpi Roma Bianco.png

Poggio le Volpi Roma DOC Rosato

Een prachtige Rosé wijn met een heldere, bleke zalmroze kleur. Elegante geuren van vers rood fruit met minerale en mediterrane hint. Aromatische kruiden, alles in een mineraal jasje. De smaak is fruitig, fris en goed in balans met een lange afdronk. Een geweldige combinatie met pasta met tomaat- en of zeevruchtensaus, tonijntartaar, risotto, zalm of Thaise kip. Combinatie van Montepulciano en Syrah. Deze wijn vindt u via deze link

Poggio le Volpi Roma Blanco

Een mooie witte wijn met een helder bleekgele kleur. De wijn opent met een sensatie aan geuren van tropisch fruit, hazelnoot, bloemen, aromatische kruiden en een ziltige mineraliteit. Zacht van smaak, fruitig en bloemig. Erg smaakvol en fris met een lange afdronk. Een geweldige combinatie met voorgerechten met zeevruchten, risotto, vis, kaas of oosterse gerechten. Ook heerlijk bij een klassieke spaghetti carbonara. Malvasia Puntinata. Deze wijn vindt u via deze link

Poggio Le Volpi Roma Rosso

 Een geweldige rode wijn. Diep, helder robijnrood. Intens in de neus met kenmerken van rijp rood fruit, kersen en bloemen en dat alles in een zeer aangename noot van balsamico. Soepel in de mond met fijne tannine. Goede balans, elegant en met een mooie lange afdronk. Heerlijk te combineren met parmaham, risotto met paddenstoelen, salsiccia, lam, varkensvlees en belegen kazen. Een combinatie van Montepulciano, Syrah en Cesanese. Deze wijn vindt u via deze link.

 

 

 

 

« Terug