Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 20:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

laatste zondag vd maand Koopzondag geopend van 13-17 uur.

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw kneiterverse bieren, uniek in Goes

Bottel.pngdonderdag 17 september 2020

Bottel bieren is een nieuw concept. Kneiterverse gekoelde bieren van diverse Nederlandse brouwers en  nu bij uw Topslijter in Goes exclusief verkrijgbaar.

Bottel levert vers bier direct uit de brouwerij in karakteristieke flessen. We zorgen ervoor dat het bier zo snel mogelijk van de brouwketel in je glas komt. Daardoor is het bier van Bottel lekkerder, het smaakt precies zoals de brouwer het bedoeld heeft. Vers bier is bier dat deze week gebrouwen is en dat zo snel mogelijk na het bottelen gekoeld bij jou op tafel staat. Bottel garandeert bier van de meest recente brouwdatum te bottelen, dat het bier in een totaal gekoelde keten bij de klant terecht komt en dat het bier tot 6 weken na het bottelen onwijs lekker is.

Bottel vindt dat er diverse bierstijlen zijn die het verdienen om zo vers mogelijk gedronken te worden zodat de aroma’s en smaken van hoppige en kruidoge bieren intenser smaken. Het gaat hier onder anders om IPA’s en witbieren. De bieren worden gekoeld geleverd omdat de smaak van bier verandert onder invloed van tijd, temperatuur en licht. Daarom worden de bieren ook geleverd in karakteristieke donkere flessen.

Voor de gekoelde levering hebben wij in onze slijterij een speciale Bottel koeling staan, waar alle dan te verkrijgen verse bieren te zien zijn (en natuurlijk te verkrijgen).

Een heel bijzonder product in bijzondere flessen.

De brouwers die meedoen zijn niet de minste uit het Nederlandse bierbrouwerslandschap. Het zijn de volgende bekende brouwerijen:

Brouwerij Bruut
Two Chefs Brewing
Jopen brouwerij
Uiltje Brewing Company
Leckere brouwerij
Oedipus brouwerij
Van Moll Brouwers
Walhalla brouwerij

De bieren wisselen per week.

Een voorbeeld van de geleverde bieren en de daarbij behorende prijzen zijn hier te vinden in onze webshop. Doordat de bieren en de brouwers wekelijks wisselen zijn de foto’s puur ter illustratie.

« Terug