Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank - úw TopSlijter
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 20:00 uur
Vr: 10:00 uur - 20:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: 13:00 uur - 17:00 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw :Afhaalpunt mr Coffee en Ms Tea

koffie en thee.pngzondag 11 oktober 2020

Onze slijterij in Goes is sinds kort ook een afhaalpunt voor de mooie thee en koffie producten van Mr Coffee en Ms Tea. U kunt uw bestelling bij deze twee webshops dus heel makkelijk bij ons komen ophalen als u in de buurt bent voor boodschappen of ook op zoek bent naar een heerlijke wijn, een mooi bier of een lekker gedistilleerd product.

Bij Mr. Coffee vind je alles wat jouw koffie moment compleet maakt!

Kijk ook eens bij onze Mr. Coffee makelijk thuis, hier kun je kiezen uit de top kwaliteit koffie abonnementen. simpel en gemakkelijk!  Maar wat ook mogelijk is, is een koffie abonnement op maat., afgestemd op jouw wensen. Natuurlijk is ook gewoon jouw favoriete koffie apart te verkrijgen in de webshop, of kijk eens bij de cups voor jouw favoriet. 

Om een lekkere kop koffie te zetten kan je natuurlijk niet zonder de juiste accessoires en een goede machine hiervoor, ook deze zijn verkrijgbaar bij Mr. Coffee. Kijk eens rond of er iets voor je tussenzit en heb je vragen, stel ze gerust! Dit kan via de livechat rechts onderin het scherm (let wel: ik antwoord zo snel mogelijk) of via het contactformulier op de site.

Bij Ms.Tea vind je alles wat met heerlijke losse thee en de daarbij behorende accessoires te maken kan hebben!

Er is voor iedereen wat wils van zwarte thee tot een overheerlijke kruidenthee.

Kijk ook eens bij onze abonnementen, hier kun je kiezen uit de thee abonnementen waarbij je je kan laten verrassen. Wanneer je voor 1 van deze abonnementen kiest maak ik  een mooie keuze van de lekkerste thee op dat moment! Maar wat ook mogelijk is, is een thee abonnement op maat, hierbij geef je aan welke thee je fijn vindt in het opmerking veld en hoeveel maanden je deze wil ontvangen en dan gaan we samen kijken naar wat er het beste bij jou past, denk hierbij aan de hoeveelheid en de frequentie. Natuurlijk is ook gewoon jouw favoriete losse thee apart te koop in de webshop.

Om een lekkere kop/kan losse thee te zetten kan je natuurlijk niet zonder goede accessoires hiervoor, ook deze zijn verkrijgbaar bij Ms.Tea.

« Terug