Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 9:00 - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koopzondag laatste zondag vd maand

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Heerlijk Rosé in de aanbieding

donderdag 13 mei 2021

Marco heeft van een erg mooie wijngaard een fraaie wijnaanbieding gemaakt. Het betreft hier een 1,5 liter fles van de Nizas Le Clos Rosé.

Het terroir van Pézenas is een van de meest complexe in Frankrijk. In het oosten begrensd door de Hérault rivier die frisheid in de wijngaard brengt, wordt het gebied ook beschermd tegen de harde wind uit het noorden door de Mon tagne Noire De druivenstokken liggen op een hoogte tussen de 0 en 300 m en hoewel ze maar weinig regenwater krijgen 700 mm/ jaar profiteren ze van 40% meer zonneschijn dan het landelijk gemiddelde.
De syrah grenache en mourvèdre druiven worden ’s nachts geoogst en direct na aankomst gekoeld (tot 8 ⁰C) en geperst. De most ondergaat bij 8 ⁰C een statische klaring die 5 dagen duurt, waarna de vergisting begint. Na afloop van de vergisting wordt de jonge wijn overgestoken op een nieuwe tank en rijpt hij nog enige tijd op de fijne ‘lie' die regelmatig wordt opgeroerd.

De wijn is afkomstig uit Franse wijnregio Languedoc-Rousillion en is een combinatie van de Syrah, Grenach. Mourvedre druiven waardoor de wijn een mooie lichtroze kleur heeft met een bloemige en vers rood fruit geur. De smaak is levendig met fijne fruitzuren met een frisse en lange afdronk. Combineert goed als aperitief en bij schaal- en scheldieren.

Deze prachtige wijn is nu in de aanbieding voor slechts 19,99!

U kunt hem bestellen via deze link of natuurlijk in de winkel kopen.

« Terug