Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april geopend van 9-13 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Portillo Wijn aktie

maandag 24 mei 2021

Maak kans op een luxearrangement voor twee op landgoed de Salentein!
Marco Wagenaar van Kijk op Drank Uw Topslijter en Wijnkring winkel: “Deze keer willen wij bij jullie onder de aandacht brengen de wijnen van Bodega Salentein. Wij zijn in Goes het enige verkooppunt van deze mooie wijnen zonder hout opvoeding.”
De naam Portillo komt van de historische bergpas tussen het Andesgebergte en de Uco vallei. Deze pas diende voor Charles Darwin als toegang naar de andere kant van de bergketen. Vandaag de dag is het dé toegangspoort naar de fantastische Portillo wijngaarden van de Bodegas Salentein.
Wijnhuis bodegas Salentein streeft naar het produceren van de allerhoogste kwaliteit van Argentijnse wijnen. Dit wordt gedaan met respect voor de mensen, de natuur en de lokale gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met het wijnhuis. Er worden bijvoorbeeld investeringen gedaan om werkgelegenheid te creëren en de lokale bevolking op te leiden.
Marco verkoopt deze wijnen al meer dan 15 jaar en is er nog steeds erg over te spreken.
Ben je dol op sushi, maar heb je geen idee welke wijn je hierbij drinkt? Ga dan voor de Portillo Sauvignon Blanc. Deze Portillo heeft een gele, licht gouden kleur. Een frisse stijl en aroma’s van groene appels, rijpe perziken en roze grapefruit zijn zeer kenmerkend.
De Argentijnse Portillo Chardonnay is een heerlijke fruitige witte wijn met aroma’s van peren, appel en honing. Een sappige wijn met een mooie afdronk. De Portillo Chardonnay serveer je bij bij volle milde gerechten met vis, gevogelte of pasta.
Heeft u een barbecue of maakt u wel eens chili con carne? Ga dan voor de donkerpaarse Portillo Malbec. Deze bevat heerlijke smaken van kersen, framboos en aalbessen die bijeen komen in deze donkerpaarse rode wijn. Deze wijn uit de Salentein serie heeft een pittige afdronk met een vleugje kaneel.
De kleur van deze Portillo Merlot is prachtig robijnrood. Gemaakt van de Merlot druif met een soepel en vol fruitige wijn tot gevolg. In de smaak zijn aroma’s van rijpe bessen, kersen en specerijen; die ook terugkomen in de geur. De zachte afdronk maakt deze wijn tot een waar feest. Deze wijn smaakt verrassend lekker bij gevogelte, denk bijvoorbeeld aan Pekingeend.
Daarnaast gaat risotto met champignons ook perfect samen met de Pinot Noir uit de Portillo serie.
Portillo Pinot Noir, een volle, maar fruitige vuurrode wijn. De wijn heeft aroma’s van rijpe donkere kersen, aardbeien en subtiele hints van kruiden zijn te herkennen. Erg lekker bij eend en prima bij konijn. De ossenhaas wacht en wie zei er dat vis niet met rood kan? Schenk deze Pinot Noir rustig bij op de huid gebakken zeebaars. Ook in combinatie met belegen kazen en rood flora kazen is het echt genieten!
De Portillo Malbec Rosé heeft een mooie lichtroze kleur met frisse en fruitige aroma's. Bessen en aardbeien zijn veelal te herkennen in de smaak. Een makkelijk te drinken wijn. Deze rosé is de perfecte wijn bij pizza's, pasta's, frisse salades en gerechten met vis of zeevruchten.
Ga eens kijken in de winkel aan de JA vd Goeskade of klik hier voor de wijnen en profiteer. De actie loopt tot 27 juni!
*geen 18 geen alcohol

« Terug