Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

10 jaar Drankenhandel Wagenaar; Dat moet gevierd worden !

LR 009 Kijk op drank 160622.jpgmaandag 27 juni 2022

Wij bestaan 10 jaar en dat gaan we vieren!

 

Van graanpakhuis tot slijterij

Slijterij ‘Kijk op Drank’ viert op 1 juli 2022 zijn tienjarig bestaan. En wie jarig is, die trakteert! Graag nemen we u mee in ons verhaal. Hoe een graanpakhuis via een fietsenwinkel uiteindelijk een succesvolle slijterij is geworden. Vanuit de waardering voor onze plek en de historie daarvan hebben we daarom kunstenaar Barre Verkerke benaderd. Sinds kort schittert een schildering van zijn hand op de buitenzijde van het pand. Als verbinding tussen verleden en heden.

 

Van World of Drinks naar ‘Kijk op Drank’

Liefde voor het vak zat er al vroeg in; op jonge leeftijd  volgde  Marco diverse vakopleidingen voor slijterij en vinoloog. Door ervaring op te doen in diverse slijterijen leerde hij de kneepjes van het vak. De  slijterij begon in Krabbendijke als franchise onderneming van World of Drinks. Daar is zeven jaar met veel plezier gewerkt en een mooie klantenkring opgebouwd. Omdat we vanuit de samenwerking met World of Drinks niet meer  als winkel verder konden, moesten we op zoek naar een nieuw concept en daarmee ook een nieuwe naam.  Dat werd ‘Kijk op Drank’. Helder, Hollands en herkenbaar.

 

Locatie

Sporten is goed voor je. Ook voor je toekomst. Dat bleek tijdens onze zoektocht naar een geschikte locatie in Goes. Tijdens een training bij de atletiekvereniging kwamen we de verhuurder van ons huidige pand tegen. Zijn aanbod om het historische gebouw aan de Van der Goeskade aan ons te verhuren kwam op het juiste moment. Goed bereikbaar, eigen parkeergelegenheid en dichtbij het centrum. Het bleek een succesformule.

 

Team ‘Kijk op Drank’

Samen met Marco’s vrouw Daniëlle, onze vaste kracht Deborah en zaterdaghulp Nemo staan we 5 dagen per week klaar. Met een glimlach en voor iedereen een goed advies. Genieten van nul tot honderd procent; met of zonder alcohol. Of het nu gaat om een whisky, speciaal bier of goed glas wijn: er is volop keuze binnen ons met zorg samengestelde assortiment. Daarnaast kunt u ook terecht voor proeverijen en geschenken. Voor zowel thuis als op het bedrijfsfeest. Wij denken graag met u mee!

 

Jubileumviering

Samen feesten is het leukst! Daarom krijgt iedere klant krijgt in de jubileumweek van 28 juni tot 2 juli 2022 10% korting op het reguliere assortiment.  Proost!

Tot snel bij Kijk op Drank.
Deborah, Nemo, Daniëlle en Marco.

« Terug