Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Kijk bij nieuwsberichten op deze website voor de gewijzigde december openingstijden.

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Samenwerking Let's (M)eat

20221018 vanille Let meat versie 3.jpgdinsdag 18 oktober 2022

Als lokale ondernemer in de Zeeuwse plaats Goes zijn wij als Topslijter en Wijnkring winkel altijd opzoek naar samenwerking. Bas Dekker Let's (M)eat is een ondernemer die ook met passie zijn producten maakt. Via zijn Facebookpagina Let's (M)eat ziet u nog meer van zijn mooie producten.

Vanille extract

Heerlijke vanille wie houd er nou niet van?! Prachtige rijke vanille uit Madagaskar die op biologische wijze is geteeld door plaatselijke boeren. De boeren daar krijgen een eerlijke prijs voor en met een groot deel van de winst worden goede voorzieningen gerealiseerd zoals een school en medische zorg etc. Geweldig om zo’n product met deze kwaliteit te kunnen gebruiken. De vanille stokjes hebben een jaar op alcohol staan trekken, dit maakt dat er een mooie vanille smaak ontstaat die niemand zal ontgaan. Na dat jaar gaat het door een grove filter zodat het vanille merg gespaard blijft en daarna is het in kleine flesjes gebotteld. Om er voor te zorgen dat ook op het flesje de kwaliteit nog blijft toenemen is er overal nog een stukje vanille boon toegevoegd. Goede wijn behoefd geen krans en deze heerlijke vanille behoeft geen toevoegingen. U zult dus niets anders vinden als vanille en alcohol, zonder E-nummers, suikers of andere ingrediënten. Het is dus een heel puur en eerlijk product waar u zelf alle kanten mee op kan. Sommige vanille extracten worden voor enorme bedragen verkocht gelukkig kunnen we u dit aanbieden voor een mooie prijs.

Toepassingen:

We kennen het gebruik van vanille extract natuurlijk voor in cake, gebak, in sauzen etc. maar er ligt ook een scala aan mogelijkheden bij dit extract voor allerlei dranken. Naast het te doseren in frisdrank, chocomel of koffie past het ook uitstekend bij het maken van cocktails. Vanille in dranken heeft de eigenschap om smaken samen te brengen ofwel samen te binden en dat maakt dat je cocktail prachtig samenkomt tot een goed geheel. Vanille extract word ook veelvuldig gebruikt in vodka (cocktails) maar is ook heerlijk in rum of goed te combineren met verschillende whisky’s. Ze zeggen wel eens ‘over smaak valt niet te twisten’ dus eigenlijk zijn we van ‘Kijk Op Drank’ en van Let’s (M)eat erg benieuwd wat u er mee doet of heeft gedaan. Laat het vooral even weten als u de volgende keer weer eens langs komt of iets besteld. Veel lekkere smaken of goede ideeën komen spontaan of soms zelfs per ongeluk.

Samenwerking.

In het stukje hiervoor liet ik het al even vallen; Kijk Op Drank en Let’s (M)eat werken samen om u dit mooie product aan te kunnen bieden. Marco Wagenaar met zijn winkel, website, dranken kennis en een trouwe klantenkring heeft mij de kans gegeven dit vanille extract ,wat ik volledig met eigen hand vervaardigd heb, via zijn faciliteiten te verkopen. Ik ben een kleine ondernemer die 100% Home made producten bedenkt, maakt en verkoopt. Alles doe ik vanuit huis. Omdat goed vanille extract gemaakt word in combinatie met alcohol kan dit niet door iedereen zomaar verkocht worden door wet en regelgeving is het geweldig dat Marco hierbij een handje heeft willen helpen. Het is belangrijk dat we naar elkaar omzien, elkaar helpen en goed voor ogen te houden dat we samen sterker zijn en mooie dingen kunnen doen. Dus beste Marco ook van hieruit hartelijk dank dat deze samenwerking mogelijk is.

Cadeau Idee:

Hoe mooi is het om dit Vanille extract te kopen voor u zelf, veel leuker is het te kopen voor een ander in combinatie met de mooie dranken die verder op de webshop te vinden zijn. 

Bestellen: 

via link klik hier

« Terug