Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

donderdag 9 mei Hemelvaartsdag gesloten

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Nieuw in wijnassortiment: Salcuta wijnen

24 april 2020

Het wijnhuis Salcuta produceert hoge kwaliteitswijnen en is een zeer toonaangevend wijnbedrijf in Moldavië. Ze bezitten ongeveer 400 ha. aan wijngaarden en maken gebruik van de modernste technieken. Het bedrijf is gevestigd in het zuidoostelijke deel van het land, in het district Causeni in Salcuta, in de wijnregio van Stefan Voda. In Salcuta wordt al wijn gemaakt vanaf de tweede helft van de 19e eeuw. Ze combineren lokale druivensoorten (Feteasca Alba, Rara Neagra, Plavai) met succes gecombineerd met de beste Europese variëteiten (Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, enz.)

We hebben enkele mooie wijnen aan ons assortiment toegevoegd:

Salcuta Pinot Gris Blush.jpgSalcuta Chardonnay.jpgSalcuta Pinot Gris Blush Rosé
Deze bijzondere rosé is gemaakt van uitsluitend Pinot Gris druiven. Typerend voor de blush rosé is de zeer lichte roze kleur en het uitgesproken boeket van zomers rood fruit. De beleving van deze rosé is fris en zomers. Zeer geschikt als aperitief maar vooral tijdens een warme zomerdag!

Salcuta Pinot Noir
Deze robijnrode wijn wordt uitsluitend gemaakt van Pinot Noir druiven. De beleving van deze rode wijn is toegankelijk met uitgesproken aroma’s van bessen, frambozen en een vleugje kersen. De wijn laat zich goed combineren met een verscheidenheid aan gerechten.

Salcuta Merlot
Deze zachte maar volle rode wijn wordt uitsluitend gemaakt van Merlot druiven. De beleving van deze rode wijn is intens en uitnodigend met rijp rood fruit en een vleugje specerijen. De wijn laat zich combineren met gegrild vlees en stoofschotels.

Salcuta Chardonnay
Deze fruitige, toegankelijke witte wijn wordt uitsluitend gemaakt van Chardonnay druiven. De beleving van deze witte wijn is aangenaam, licht romig met delicate tonen van bloemen, rijpe meloen en citrusfruit. Deze witte wijn is zeer geschikt als aperitief wijn, maar laat zich ook uitstekend combineren met witvis, kip en salades.

Salcuta Pinot Gris
Deze frisse, fruitige witte wijn wordt gemaakt van uitsluitend Pinot Gris druiven. De beleving van deze witte wijn is aangenaam, fris met limoen en groene appel. Een heerlijk drinkbare wijn die per slok doet verlangen naar meer. Deze witte wijn is zeer geschikt bij schaal- en schelpdieren en salades.

Natuurlijk zowel in de winkel als online te verkrijgen. Nu per doos van 6 (waarbij u zelf kunt kiezen welke van bovenstaande wijnen u wilt toevoegen) extra voordelig!

« Terug