Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

wij wensen u een mooie vakantie!

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Bierpecialist van Goes

De Bieren van Goes

Kijk op Drank Slijterij Goes heeft natuurlijk ook een aanzienlijk assortiment metbier. Van alcoholvrij bier, Indian Pale Ale, Stout en de klassieke Trappisten ook voor uw (online) bier bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnen het assortiment wordt er veel aandacht besteed aan de huidige bier-trends en de craft brewery’s uit Nederland en vooral ook uit de regio. Alle biersoorten zijn vertegenwoordigd in de winkel. Online bier bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Er worden regelmatig nieuwe speciaalbieren toegevoegd aan de webshop.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor bier cadeau pakketten en bierproeverijen in ons proeflokaal. Neem hiervoor contact met ons op.

Aangezien wij in Zeeland gevestigd zijn besteden wij veel aandacht aan de Zeeuwse bieren. Een paar bijzondere bierbrouwerijen met geweldige producten die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn:

Dutch Bargain Brewery:

Gevestigd in het Groede en gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Stuk voor stuk eigenschappen die terug te vinden zijn in de bieren van deze Zeeuwse bierbrouwerij. Volgens eigen zeggen brouwen ze om een impulsieve en ondeugende bijdrage te bieden aan de wereldse biercultuur vanuit het mooie Zeeland. Naast typische bieren als een Zeeuws blond bier en natuurlijk de Dutch Bargain IPA en Imperial Russian Stout verschijnen er ook regelmatig limited speciaal bieren die wij tijdelijk in ons online bierassortiment opnemen. Voor een overzicht van de bieren die wij op dit moment in de winkel hebben, kijk vooral op deze pagina van onze webshop!

Bieren klein.jpg

Brouwerij Kees:

Gevestigd in Middelburg is de Brouwerij met de naam Kees geen onbekende in het Zeeuwse en in de bierwereld. Eerder was hij de brouwer van Emelisse bieren in Kamperland. Sinds 2015 is hij voor zichzelf begonnen. Zijn motto : ‘Doorsnee, 'saaie' of matig gebrouwen bieren zijn er al genoeg. De ware bierliefhebber heeft behoefte aan verrassende IPA's, stouts en porters met gedurfde smaken, of aparte seizoensbieren, maar dan wel van de best mogelijke en meest constante kwaliteit.’ Een uitgebreid assortiment in blik is het resultaat. Van Barley Wine bier, Porter bier, IPA bier, Stout bier tot speciale barrelproject waarbij de bieren een aantal maanden gelagerd hebben gelegen op eiken houten vaten die voorheen bijvoorbeeld whisky hebben bevat. Een mooie Zeeuwse brouwerij met geweldige producten. Voor een overzicht van de bieren die wij op dit moment in de winkel hebben, kijk vooral op deze pagina van onze webshop!

Brouwerij ‘t Meulenend:

Geen Zeeuwse Brouwerij. Wel een bierbrouwer die wij een warm hart toedragen.  Een bierbrouwer die net als de Brouwerij Kees veel doet met barrel aged bieren, maar ook de guitige serie Haldersberg bieren uitbrengt.  De Haldersberg serie omvat een redelijk klassieke groep bieren. Zo is er een Pils, een Weizen bier, een Dubbel bier, een Trippel bier en een Quadruppel. Natuurlijk ook aangevuld met een IPA bier. Voor een overzicht van de speciaalbieren die wij online en natuurlijk in de winkel aanbieden, kijk vooral op deze pagina van onze webshop!

 

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Tevens wordt u dan op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en proeverijen.