Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

wij wensen u een mooie vakantie!

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wijnspecalist voor Goes

Wijnspecialist Goes

Wijn en Port

Kijk op Drank slijterij Goes en wijnhandel heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen en aanverwante producten. Aangesloten bij de Wijnkring is er altijd een goede keus te maken binnen het assortiment of het nu in de slijterij in Goes is of in de wijn webshop.  Of u nu een liefhebber bent van rode wijn, witte wijn, rosé wijn, mousserende wijn of port. De lekkerste wijnen en port vindt u gewoon in onze slijterij en onze webshop.

Er is een ruime keus aan Franse wijnen maar ook andere wijnlanden hebben wij natuurlijk in voorraad.  Neem gerust een kijkje in de wijn sectie van onze online-slijterij.

Onze huiswijn

Als de wijn slijterij van Goes en omgeving kunnen wij natuurlijk niet zonder een huiswijn. Wij zij zeer te spreken over de kwaliteit van de Franse wijnen van  Les Grandes Caves D’Albret. Deze wijnen zijn ook nog eens aangenaam geprijsd,  daarom hebben we de volgende vier wijnen tot onze huiswijn benoemd. Natuurlijk gaan deze wijnen ook vergezeld van een extra  wijn aanbieding. Zowel in de winkel als op de webshop kunt u een doos van 6 kopen tegen een grote korting.  Natuurlijk kunt u de rode wijn Merlot-Cabernet Sauvignon, de rosé wijn Grenache, de witte wijn Colombard-Chardonnay en de witte wijn Moelleux Comté Tolosan (een mooie combinatie van Semillon en Sauvignon Blanc) naar eigen goeddunken combineren binnen de doos aanbieding.

KijkopDrank_visual wijnbox.pngWijnbox

Een uniek product voor de regio Goes en omstreken zijn de verrassings-wijnboxen van Kijk op Drank. In diverse prijscategorieën en te verkrijgen van volledig rode wijn, witte wijn of rosé wijn  tot een mix gaat onze vinoloog Marco op zoek voor u naar de mooiste invulling van de box. Met nieuwe verrassende wijnen of juist wat meer klassieke landwijnen vindt u iedere keer wat nieuws in de wijnbox.  Bent u zo gecharmeerd van de wijnen in de box kunt u ze daarna natuurlijk ook los bestellen. Een mooie oplossing voor de wijnliefhebber die graag eens verrast wil worden en open staat voor nieuwe onbekendere wijnen of wijnregio’s.

Wijnkring

Als slijterij in Goes zijn wij ook aangesloten bij de Wijnkring wat betekent dat wij ook alle wijnen uit het assortiment van dit samenwerkingsverband kunnen leveren. U kunt dit uitgebreide assortiment van wijnen bekijken op de site van de wijnkring.

Wijnaanbiedingen online

Regelmatig plaatsen wij wijnaanbiedingen online of hebben we CrazyDeal op wijngebied. Wilt u van onze aanbiedingen en CrazyDeal acties op de hoogte worden gehouden schrijft u zich dan vooral in op onze nieuwsbrief en volgt u onze bedrijfspagina op Facebook.

Port

Natuurlijk hebben wij als de wijnspecialist van Goes en omgeving ook fraaie Port wijnen in ons assortiment in de winkel en online. Mooie selecties van onder andere Graham’s Port, Kopke Port en Calem Port zorgen ervoor dat u als Port liefhebber ook bij ons in de online webshop kunt slagen.

Wilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief. Tevens wordt u dan op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes en proeverijen.