Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koopzondag laatste zondag vd maand

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Vaderdag Biermand Actie

Biermand.jpg

21 juni is het vaderdag. Voor Vaderdag hebben wij natuurlijk volop mogelijkheden. Voor de bier- liefhebbende vader hebben wij nu diverse biermanden beschikbaar. De biermanden hebben een waarde van 20, 30, 40 of 50 euro. Wilt u geen bepaalde soort of juist vooral een biertype in de mand hebben dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld bij de bestelling. Wij zorgen dan voor een passende invulling met klassiekers of juist zeer moderne biermerken/-typen. U kunt de Vaderdag cadeau biermanden selecteren via deze link.

Natuurlijk kunt u ook zelf een mand samenstellen door u keuze te maken uit ons ruime online bier assortiment. Wat wij op dit moment aan bieren online hebben staan? Volgt u deze link en u kunt uitgebreid bladeren door onze online voorraad. Vergeet u dan niet om na uw bierkeuze ook een van onze geschenkmanden toe te voegen aan uw winkelmandje. De geschenkmanden vindt u via deze link in onze online drankenwinkel.

Wilt u een combinatie maken van een biermand met een van onze cadeaubonnen kan dan natuurlijk ook. Zodra u een cadeaubon bij uw bestelling toevoegt zullen wij deze in de biermand toevoegen zodat er een mooie combinatie ontstaat tussen een selectiebieren en een bon die vrijelijk te besteden is in onze fysieke winkel. Cadeaubonnen zijn helaas nog niet in te wisselen in de webwinkel. De verschillende cadeaubonnen kunt u via deze link vinden in onze webwinkel.

Wilt u een bijzondere tekst toevoegen aan het cadeau geeft u dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelproces en wij zorgen er dan voor dat er een kaartje met deze tekst is toegevoegd aan de biermand.

Uw bestelling kunt u dan op 20 juni (Graag voorkeur tijd opgeven) ophalen ons afhaalloket. Bij het afhaalloket is het alleen mogelijk uw bestelling af te halen, heeft of wilt u nog wat anders aanschaffen dan kunt u dit natuurlijk direct met uw cadeau biermand mee-bestellen. Wilt u het pakket bezorgd hebben? Wij bezorgen in de regio Zuid-Beveland op 21 juni vanaf 10.00 als extra service voor vaderdag. Natuurlijk kunnen wij uw bierpakket ook buiten deze regio verzenden, maar dan wordt het pakket alternatief verpakt.

« Terug