Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

let op woensdag 10 juli EK openingstijd tot 19.00 uur geopend

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Wijnbox

De wijnbox van Zeeland

Vanaf heden in de online winke van Kijk op Drank slijterij Goes l te verkrijgen diverse wijnboxen samengesteld door Marco.

KijkopDrank_visual wijnbox.pngEen box voor de wijnliefhebber c.q. de wijnontdekker. Gevuld met 6 verschillende wijnen welke zorgvuldig zijn geselecteerd door Marco. Nieuwe wijnen, bijzondere wijnen, gewoon lekkere wijnen om van te genieten en te ontdekken. Laat u verrassen!

De boxen zijn te verkrijgen met gevuld met alleen rode wijn of witte wijn of rosé wijn en een mixbox met een combinatie. Daarnaast zijn er drie prijsklassen te selecteren, namelijk basis, DeLuxe  en exclusief. De inhoud wisselt per keer. De wijnen kunnen uit alle wijnlanden en -regio's komen. 

Beviel een wijn uit de box zo goed dat u deze nog extra wil bestellen kan dit natuurlijk altijd. Dit is mogelijk via de webshop of als de wijn daar (nog) niet voorkomt door even met de winkel te mailen of te bellen.

Ook zeer geschikt als wijn cadeau voor een jarige wijnliefhebber, als relatiegeschenk of voor een wijnproeverijtje met vrienden.

Natuurlijk kunt u ook aangeven in het opmerkingen veld bij uw online bestelling of u een specifieke regio wilt of juist niet. U kunt denken aan juist een ontdekkingreis met Franse wijnen, Spaanse wijnen, Griekse wijnen. Natuurlijk is het dan ook mogelijk een ontdekkingsbox te vragen met dessertwijnen, merlot wijnen of chardonnay wijnen om maar eens een paar van de zeer uitgebreide mogelijkheden bij onze Goese slijterij aan te kaarten.

Alle mogelijke wijnboxen zijn hier te vinden : Wijnboxen.