Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

maandag 2e pinksterdag gesloten

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Kijk op Drank
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Dingle Original Pot Still Irish Gin 70cl

(0,0 / 5)
Dingle Original Pot Still Irish Gin 70cl
DINGLE ORIGINAL POT STILL GIN
Deze gin wordt niet alleen in Ierland gemaakt, hij gebruikt veel van de lokale flora om het unieke recept achter Dingle te creëren. Het doel was om een ​​totaal unieke gin te creëren. Een die de grote traditie van het stoken van jenever voldeed, maar die ook met een zekere mate van innovatie gepaard ging.

Gemaakt in Co. Kerry (Ierland), hebben ze een lang proces doorlopen om hun recept af te ronden. Om deze London Dry gin zijn unieke smaak te geven, namen ze lijsterbessen van de lijsterbes, fuchsia, moerasmirte, meidoorn en heide, wat een echte, unieke smaak van het Kerry-landschap geeft.

Over het algemeen is dit een heel frisse en bloemige gin. Jeneverbes is aanwezig, maar het bloemige karakter helpt de jeneverbes in balans te brengen, zodat hij niet overweldigend is.Perfect Serve
Onze perfecte serve-suggestie voor Dingle is een klassieke gin-tonic. Voeg in een groot copaglas gevuld met ijs 50 ml van de gin toe en meng met 150 ml Three Cents Tonic Water (we vinden deze lekker omdat het geen van de smaken in de gin maskeert). Garneer met een paar plakjes citrus (wij raden schijfjes sinaasappel aan) en een scheutje jeneverbessen.

Het werkt ook goed in cocktails zoals de Negroni, maar we denken echt dat je het eerst op deze manier moet proberen om het unieke smaakprofiel van deze gin te waarderen!

Sláinte! (Proost)
€ 39,99
Stuk
Huidige voorraad: 3
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Ierland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
42.5% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review