Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

let op woensdag 10 juli EK openingstijd tot 19.00 uur geopend

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Kijk op Drank
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

LOWER EAST SIDE

(0,0 / 5)
LOWER EAST SIDE
De Single Malts die in de Lower Eastside Blended Malt zijn verwerkt zijn niet de minste…Bowmore, Ardmore, Glengarioch, Glenkinchie en Auchentoshan. Het vakmanschap van de masterblender heeft er voor gezorgd dat de 5 malts perfect harmoniëren. Het doel was een whisky te creëren die zacht en soepel was, maar wel duidelijk herkenbaar was als Schotse whisky…besloten werd dat er een subtiel rokerig randje aan moest zitten. Daar zorgen de Ardmore en Bowmore voor. Verder tref je tonen van chocolade en gebrande suiker aan en ook een hint van frisse citrus en een wat meer grassige toets. Alle individuele kwaliteiten van de gebruikte Single Malts komen voorbij, verpakt in een heerlijk zachte dram waarvan de nasmaak zich nog verrassend lang laat gelden.
Sinds mei 2018 wordt er in Hawick in het zuidwesten van Schotland hard gestookt om over enige jaren de eerste Single Malt van de nieuwe Borders Distillery op de markt te kunnen brengen. Met een capaciteit van 1,7 miljoen liter pure alcohol per jaar is de Border Distillery meer dan de zoveelste craft-distillery. Borders Distillery wordt een serieuze speler in het Schotse whisky-spel.
De Borders Distillery is eigendom van de Three Stills Company, een relatief jong bedrijf dat is opgericht door een drietal heren die hun sporen onder andere al bij William Grants hadden verdiend. Tim Carton, Tony Roberts en John Fordyce hadden de keuze om comfortabel in loondienst langzaam richting pensioen te gaan, of nog 1 keer een wild plan uit te voeren. Ze kozen voor het laatste!
€ 36,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort whisky
Blended Malt
Kleur
Licht amber
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review