Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

1 april 2e paasdag gesloten 8 april gesloten wegens studiedag bij leverancier

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Portillo Rose Malbec

(0,0 / 5)
Portillo Rose Malbec
Salentijn is eigendom van de Nederlandse zakenman Mijndert Pon en werd in 1996 opgericht. Deze zeer opvallende wijngaard is ontworpen in de vorm van een kruis. In elke vleugel zit een kleine wijnmakerij met twee verdiepingen. De roestvrijstalen tanks voor de verkoelde vergisting zijn op de begane grond te vinden. Een verdieping lager, acht meter onder de grond, liggen eiken vaten voor het rijpen van de wijn. Met behulp van de zwaartekracht wordt wijn vanuit de tanks overgevloeid naar houten vaten.

Het wijnhuis wil de allerhoogste kwaliteit van Argentijnse wijnen produceren. Dit wordt gedaan met respect voor de lokale gemeenschap en de natuur. Zo worden er investeringen gedaan om werkgelegenheid te creëren en de lokale bevolking op te leiden. De Malbec druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig bewerkt. Hierdoor ontstaat deze mooie roséwijn. Je kan deze rosé goed combineren met frisse zeevruchtensalades of met pasta en zalm. Bij het inschenken van deze rosé zie je een mooie licht roze kleur en de neus wordt geprikkeld met de geur van aardbei, framboos, rode besjes, wat verse munt en perzik. Achter op de tong wordt in perfecte balans de smaak geprikkeld door munt, aalbesjes en wat grenadine.
De Rosé van Portillo wordt gemaakt van de Malbec druif. Deze prachtige licht kruidige maar stevige rosé wordt verbouwd in het warme wijngebied Valle de Uco in de wijnprovincie Mendoza onder leiding van de wijnmakers van Salentein. De wijngaarden profiteren van het zonnige weer overdag en de verkoeling van de Andes in de nacht. Hierdoor blijft deze rosé fris met veel zachte smaken en geuren. De wijn wordt gemaakt van blauwe druiven. De mooie kleur komt doordat de schillen van de blauwe druif minder lang bij het sap blijven tijdens de bereiding dan bij rode wijnen. Uiteindelijk geeft de schil van de druif ook de kleur mee.
€ 9,95
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Argentinië
Druivensoort
Malbec
Inhoud
75 CL
Alcoholpercentage
13% vol
Soort wijn
Rosé
Smaak
De Portillo Rosé heeft een mooie lichtroze kleur met frisse en fruitige aroma's. Bessen en aardbeien zijn veelal te herkennen in de smaak. Een makkelijke te drinken wijn.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review