Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Koningsdag zaterdag 27 april geopend van 9-13 uur

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Kijk op Drank
Wijn
Exclusief topSlijter
Aanbieding

La Crema Monerey Chardonnay

(0,0 / 5)
La Crema Monerey Chardonnay
Monterey bestaat uit een lange vallei die zich uitstrekt van de unieke koude Monterey Bay tot de uiterste zuidoostelijke uitlopers van de Salinas-vallei. Een altijd aanwezige bries en maritieme invloeden van de oceaan zorgen voor verkoeling over de uitgestrekte glooiende wijngaarden. Het fruit voor deze wijn is afkomstig van meerdere wijngaarden in de Monterey appellatie, waaronder wijngaarden van Gravelstone en Clark. De wijngaarden in Noord-Monterey brengen sappige fruittonen, terwijl de wijngaarden in het zuiden rijpere fruitsmaken brengen.

De originele naam van het Californische wijnhuis was 'La Crema Vinera' en betekent het beste van de druivenplant. Het familiebedrijf heeft wijngaarden in de koelere regio's.

Vinificatie
Nadat de druiven zijn geplukt, worden ze voorzichtig geperst en rusten ze 24 uur voordat ze voor fermentatie in een mix van Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten worden gebracht. Een klein deel van de wijn wordt voor fermentatie in roestvrijstalen tanks gebracht, wat een sappige zuurgraad en aroma's aan de wijn toevoegen. De wijn rijpt daarna nog 6,5 maand in eikenhouten vaten.
€ 26,75
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Verenigde Staten
Druivensoort
Chardonnay
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
13.5% vol
Soort wijn
Wit
Smaaktype Wijn
Fris & Droog
Kleur
Helder gele kleur
Geur
In de neus exotische geuren van citroen, gegrilde ananas en guave gevolgd door aroma's van nectarine, papaya, citroen, mandarijn en een vleugje kruiden.
Smaak
Crispy, mooie zuurgraad en mineraliteit.
Afdronk
Lang en vol
Wijn-spijs
Deze Californische wijn is heerlijk om als aperitief op een warme zomeravond te drinken, maar kan ook goed als maaltijdbegeleider. Combineer de wijn met rijke visgerechten, goedgevulde salades en romige kazen.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review