Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

Kijk bij nieuwsberichten op deze website voor de gewijzigde december openingstijden.

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

U bent hier:
Kijk op Drank
Bier
Exclusief topSlijter
Aanbieding

SURFINE triple saison

(0,0 / 5)
SURFINE triple saison
Surfine is een verborgen juweeltje dat uitblonk toen de uitgebreide catalogus aan de achterkant van de brouwerij Dubuisson werd verkend. Een zoektocht door de archieven van de brouwerij bracht een merk aan het licht waarvan velen dachten dat het voor altijd was verdwenen.

Het merk Surfine is zelfs ouder dan het iconische Bush Amber , gemaakt in 1933. Surfine (de naam betekent 'extra fijn'), ​​is een eerbetoon aan een bekende bubbels en werd geboren als een amberkleurig bier in speciale belge-stijl werd verkocht tot de jaren 1950.

In 2014 werd dit merk opnieuw geboren als een saison of seizoensbier, typisch voor de regio Henegouwen (Henegouwen). Met de Surfine moest Dubuisson snel grip krijgen op de wereld van intensiever gehopte bieren.

Hop is hier echter slechts een deel van het verhaal. Dit bier wordt geproduceerd met behulp van drie soorten mout en drie soorten Belgische hop.

Dubuisson is trots op zijn Belgische oorsprong en promoot zijn sterke banden met de lokale streek. Surfine dankt zijn mooie balans aan de alchemie van de ingrediënten. Opmerkelijk is dat de Surfine onderworpen is aan drie gistingsstadia, waarbij elke keer een andere gist wordt gebruikt.

De derde en laatste gistingsfase maakt gebruik van wilde gisten die de resterende suikers omzetten in koolstofdioxide, waardoor het bier zijn droge karakter krijgt.
€ 1,99
Stuk
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
België
Inhoud
33 CL
Alcoholpercentage
6.5% vol
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review