Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kijk Op Drank
J.A. van der Goeskade 1
4461 BH GOES

Openingstijden

Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
Di: 10:00 uur - 18:00 uur
Wo: 10:00 uur - 18:00 uur
Do: 10:00 uur - 21:00 uur
Vr: 10:00 uur - 18:00 uur
Za: 09:00 uur - 18:00 uur
Zo: gesloten

maandag 2e pinksterdag gesloten

Kijk op Drank úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Wagging Finger Oude Genever Exercise V2.0

(0,0 / 5)
Wagging Finger Oude Genever Exercise V2.0
Een belangrijk onderdeel van de jenever is de geheel in eigen beheer vergiste en afgestookte Moutwijn. In dit geval werd voor een moutwijn gekozen die voor 50% uit Gerst en 50% uit Rogge bestaat. De Rogge geeft een mild kruidig karakter aan de moutwijn en zorgt voor een olie-achtig mondgevoel. De moutwijn heeft een aantal maanden gerijpt op een eikenhouten vat waarin voorheen Spaanse Fino-sherry had gezeten. Dit zorgde ervoor dat er een bloemig en mineraal fris karakter aan de moutwijn werd toegevoegd. De gebeide die de oude jenever completeert werd gestookt van neutrale graanalcohol met onder andere jeneverbes, koriander, engelwortel en Sarawak peper. Maar daar zijn we niet gestopt. Er zijn vervolgens ook nog drie esprits gedistilleerd. Deze esprits van Rode Biet, Dille en Kummel maken dat deze oude jenever zo goed combineert met de vettige haring. De aardse biet en de fris kruidige dille en kummel voegen zich heerlijke bij de zilte vis.

Resultaat van dit alles is de “Exercise V2.0” de tweede in een serie van drie Genevers die onder het Wagging Finger label wordt uitgebracht.

De beperkte oplage van slechts 243 flessen benadrukt nogmaals dat jenever meer kan zijn dan een industrieel geproduceerd massa product. De kleinschaligheid, de zorgvuldige keuze van de receptuur en ingrediënten en een goed uitgevoerd distillatieproces maken een mooi product dat meer waardering uit eigen land verdient.
€ 29,99
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
38% vol
Soort jenever
Oude Jenever
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review